IEPER KEBAB TIME

Recentebeoordeling


4 sterren uit 55 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Ieper Kebab Time. Meer weten? Ontdek meer

12 jun 2024 om 21:40 Zeer hartelijke uitbater, heel vriendelijk, ondanks de grote drukte bleef hij er staan met de glimlach. Superlekkere kapsalon!
2 jun 2024 om 21:16 Vraiment déçue pour la 2ème fois on commende vlees on reçois kip on téléphone il s escuse dit on viens vous livrer la bonne commende 1h après personne jamais plus pas sérieus du tout
1 jun 2024 om 11:51 Zeker voor herhaling vatbaar! Sneller geleverd dan voorzien. Heel lekker en voldoende gevulde schotels.
24 mei 2024 om 21:11 Straks een bezoekje brengen
20 mei 2024 om 22:47 Meer dan 2u moeten wachten, en dan nog een verkeerde bestelling…
15 mei 2024 om 22:35 Alles was prima in orde , juist hebben we heel lang moeten wachten eer onze bestelling aan huis geleverd werd. We hebben 1u40 moeten wachten…
10 mei 2024 om 18:55 Pour mon homme kebab impeccable pour ma part je commande doubles chees Burger je me retrouve fromage sauce salade oignons inexistant et pas Burger de bœuf mais poulets beurk très dessus ou est ma viande grrrrr
8 mei 2024 om 21:08 Perfecte kwaliteit, stiptheid en vriendelijkheid, zoals altijd. Vincent,.
5 mei 2024 om 19:59 1er fois très bon et livraison rapide
5 mei 2024 om 16:20 Superlekkere kapsalon! Gevarieerd aanbod groentjes erop en zeer smaakvol. Ik ging zelf m’n bestelling afhalen. Zeer vriendelijke uitbaters die met een big smile aan het werk zijn. Een mens wordt er spontaan vrolijk van ;)
1 mei 2024 om 7:03 Zeer lekkere kapsalons, eten wordt tijdig bezorgd en is ook warm bij aankomst. Porties zijn ook meer dan ruim voldoende. Aanrader!
29 apr 2024 om 22:37 Zeer lekker en vriendelijke mensen. Dank u, Vincent dequirez van Ieper